مشاوره حقوقی رایگان - دایرکت اینستا گرم

سلام من یک زن متاهلم چند وقتی اقایی در اینستاگرام به من پیام میده در هر دو پیچ من بهش گفتم که من متاهلم و ایجاد مزاحمت نکن که از یکی از پیجام بلاک کردم به پیچ دیگه من پیام داد من باز هم گفتم من متاهلم پیام نده گفت من از بلاک در بیار من هم گفتم از اینم بلاک می شی گفت من رو تهدید نکن بد می بینی و من عصبانی شدم و کمی باهاش در گیر شدم و گفتم گم شو بیشعور احمق و اینها و اون گفت که من شکایت می کنم این جور حرف ها می خواستم ببینم می تونه شکایت کنه من متاهلم و دوست ندارم کسی بفهمه

پاسخ ها :

فحاشی در دایرکت اینستاگرام مزاحمت اینستاگرامی دایرکت اینستاگرام اینستاگرام