مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در اینستاگرام

سلام و عرض ادب
وقتتون بخیر.
چند ساعتی میشه که یه نفر به پیج خانومم پیام داد و قصد مزاحمت داشت. بهش گفتم آدرس این پیج رو از کجا آوردی؟ گفت: تو پیجی که همه همشهریامون فالوش کردن، شما هم فالوش کردی من از اونجا پیجت رو پیدا کردم. ایشون هر چی دلش خواست گفت. هر حرف کثیف و نادرستی بود به من گفتن. الان من چطوری باید این شخصو پیدا کنم مراحلش چیه؟؟؟
ممنونم اگه راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

پیدا کردن شخص مزاحم در اینستاگرام پیگیری مزاحمت اینستاگرام پیام دادن به زن شوهردار در اینستاگرام مزاحمت در دایرکت اینستاگرام فحاشی در دایرکت اینستاگرام مزاحمت در اینستاگرام مزاحمت اینستاگرام جرایم اینستاگرامی