مشاوره حقوقی رایگان - سیلی و فحاشی

من و دوستانم چند روز پیش از یه کوچه ای رد شدیم و من متاسفانه زنگ یکی از خونه های اون کوچه رو زدم و فرار کردیم و بعد پشیمون شدم رفتم از صاحب خانه معذرت خواهی کنم ولی اون ها چند نفری ریختن سرم و یک سیلی در ملا عام به من زدن و فحاشی کردن الان من 15 سالمه و میخوام بدونم شکایت کنم چی میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به همراه پدر اقدام به شکایت کنید حتما نیاز است شهود داشته باشید