مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در محل مشاعات ساختمان توسط مدیر ساختمان

با سلام
آپارتمانی که من در آن ساکن هستم یک ساختمان ده واحدی است که 5 واحد آن متعلق به یکی از همسایگان که البته مدیر ساختمان نیز هستند میباشد و معمولا 3 واحد آن را اجاره می دهد. این ساختمان دوازده پارکینگ دارد که 5 تای آنها متعلق به 5 واحد مدیر ساختمان است و بنده و یکی دیگر از همسایگان دو واحد پارکینگ سندی داریم.
مدیر ساختمان که خود دو ماشین دارد به زور و تهدید یکی از خودروها را در محل مشاعات ساختمان پارک می کند و اعلام می کند چون مدیر ساختمان است و نیز مالکیت بیش از 50 درصد ملک را دارد حق این کار را دارد.
حال سئوال این است با توجه به اینکه محل پارک خودرو دوم ایشان قطعا در محل مشاعات است چگونه باید اقدام نمود تا ایشان دیگر نتوانند در این محل پارک کنند؟
ضمنا در سند تفکیکی به وضوح محل پارک خودروها و مالکین آنها مشخص است.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

از طریق حقوقی یا از طریق دادسرا دعوی مزاحمت اقامه نماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامی توانید ازایشان شکایت رفع تصرف عدوانی حقوقی دردادگاه یا کیفری دردادسرا مطرح کنید