مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی چه کسی؟

سلام. بنده موتور سیکلتی که چند دست چرخیده بود و سند آن سفید بود با قولنامه ای خریدم ولی برای تنظیم سند به مشکل خوردم چون سند به نام کسی نبود (سند سفید) دادخواست الزام به تنظیم سند هم به همین علت رد شد. حال از دفاتر پلیس+10 استعلام کارت سوخت را گرفته ام و در آن مالک پلاک را نمایندگی موتور سیکلت x نوشته. حال اگر من با همین مدرک از ایادی تا نمایندگی اصلی شکایت الزام به تنظیم سند بکنم آیا مشکلی پیش نمی آید؟ چه مدارکی را با دادخواست ارائه دهم؟ از چه راه حل دیگری میتوانم استفاده کنم؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

درود بر شما راه همان است باید علیه کسی که موتور رو از او خریداری کردید و نمایندگی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید .