مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه پدر

باسلام . میخواستم بپرسم که پدر من سال 91 به علت اتهامی طی یک نفر غریبه که حمل مشروب کرده بود واسم پدر منو هم برده بود بازداشت نوشته بودن و به حکم وثیقه ازاد شد و هنوز هم سندش گرو اون بازداشت هست. و الان من میخام تو اموزش و پرورش گزینش بشم ایا برام دردسرساز خواهد شد؟

پاسخ ها :

تاثیر سوء پیشینه پدر در استخدام سوء پیشینه پدر سوء پیشینه استخدام