مشاوره حقوقی رایگان - صوری بودن معامله

با سلام و تشکر از سایتتون

من اواخر خرداد امسال مهریه ام رو به اجرا گذاشتم و حکم توقیف ماشین ها و حساب های شوهرم رو گرفتم و تا الان که اواخر بهمن ماه است درگیر دعوای مختلف باهاش بودم.
از همون روزی که متوجه توقیف اموال شد ماشینا رو مخفی کرد
چند ماه پیش برا مخفی کردن به قصد فرار از دین اقدام کردیم
و امروز متوجه شدیم که ماشین رو توی اردیبهشت امسال (یعنی یک ماه قبل از ثبت درخواست مهریه) و بشکل قولنامه دستی به نام همکار برادرش کرده. که البته قطعا میدونم یه دروغ محض و کاملا صوری هست
برای اثبات صوری بودن معامله این دلایل که میگم بنظرتون کافیه

1-چرا از اردیبهشت (یعنی زمانی که هنوز حکم توقیف اموال و اجرای مهریه ای در کار نبوده) تعویض پلاک یا سند زدنی اتفاق نیوفتاده

2-چرا خریدار بعد از گذشت 9 ماه تازه واسه رفع توقیف اقدام کرده و توی این 9 ماه هیچ خبری ازش نبوده و الان که شکایت فرار دین مطرح شده یاد رفع توقیف افتادن

3-قیمت ماشین حدودا 300-400 میلیون است و من تقرییا مطمنم توی اردیبهشت هیچ جابجایی پولی صورت نگرفته (چون موقع توقیف حساباش پرینت از حساباش گرفتم و نتونسته بود خالی کنه حساباش رو)

4-من یه شاهد معتبر دارم که وقتی من واسه فرار دین و مخفی کردن اقدام کردم ایشون اومد و در کلانتری اظهار کرد از محل اختفا خودرو خبر داره و چون آشنا و رفیق با شوهرم هست حاضره باهاش صحبت کنه تا با کدخدامنشی موضوع حل بشه

5- کلی شاهد دارم که ماشین تا اواخر اردیبهشت دست شوهرم بوده و یهو غیب شده

6-شوهرم سابقه جعل امضا توی شرکت و شکایت و ... هم داره

7- من مرداد سال قبل بعلت اینکه من رو از خونه بیرون کرده به خونه پدرم اومدم و تا خرداد سال بعد صبر کردم که شاید مشکل با پادرمیانی حل شود یعنی میخام بگم زمانی که قولنامه تنظیم شده در زمان اختلاف و دعوای ما بود

بنظرتون این ادله با مدارکی که ارائه میدیم کافیه و رای به صوری بودن رو میگیره یا کار دیگه ای باید بکنیم؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

باید ایرادات مربوط به قولنامه رو مطرح کنید 1پول رد وبدل شده و به چه نحوه پرداخت شده 2شهود قرارداد شهادت بدهند