مشاوره حقوقی رایگان - اختفاء اموال برای فرار از پرداخت بدهی مهریه

سلام و عرض ادب - ما درخواست مهریه کرده ایم اما شوهر تاجایی که توانسته حسابها را خالی کرده و ماشین را هم پنهان کرده است. حال ما توانستیم جای ماشین را پیدا کنیم، در خانه کسی که در جریان کار مهریه و طلاق ما بوده و حتی چندین جلسه هم در شورای حل اختلاف آمده ، ماشین را برای شوهر پنهان کرده است آیا اگر از آن شخص شکایت کنیم نفعی به حال ما دارد؟ (آیا مدعی العموم خودش وارد قضیه نمی شود)

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

توقیف ماشین را بگیرید و بروید از خانه ان شخص بردارید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حال که آن شخص با شما همکاری کرده لزومی به شکایت علیه ایشان نیست .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

توقیف ماشین را بگیرید و بروید از خانه آن شخص بردارید،نیازبه گفتگودارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید