مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام خدمت شما، شوهر خواهر من در تاریخ 21 کتکش زده خواهر من 22 شکایت مبنی بر ضرب و شتم کرده و در تاریخ 24 که احضاریه شکایت ضرب و شتم برای ایشان رفته، ایشان همزمان در همین تاریخ ماشینشون رو به اسم مادرشون زده و در تاریخ 25 خواهر من یعنی یک روز بعد مهریه رو اجرا و توقیف ماشین ایشان را گرفته که ایشان تعویض پلاک کرده و پلاک مادرشون که ماشین رو به اسم ایشان زده رو نصب کرده، آیا این مصداق فرار از دین هست؟؟؟ به نظر شما رای دادگاه چی خواهد بود؟؟؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، در اینکه مصداق معامله فرار از دین هست اختلاف هست اما نپرداختن مهریه تا سقف 110سکه جلب دارد و وقتی که شوهر ایشان دادخواست اعسار داد بایستی به دادگاه گزارش معاملات یک سال گذشته خود ر ا بدهد که از جمله همان انتقال خودرو است. در دین فرض براین است که شوهر مبلغ خودرو را در اختیار دارد و تا اندازه مبلغ خودرو اعسار ایشون پذیرفته نخواهد شد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید دادخواست بطلان نقل وانتقال رابعلت صوری بودن وفرار از پرداخت دین تقدیم نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خیر فرار نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام.
در صودت بررسی مدارک شما و ادله و مستندات احتمال اثبات فرار از دین وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فرار از دین محسوب نمی گردد چراکه قبل از اجرای مهریه صورت گرفته هرچند اختاافی است ولی در اعسار ایشان تاثیر گذار است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر از نظر کیفری تا قبل از صدور حکم قطعی جرم نیست.