مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان

سلام وقت بخیر
من در اثر تصادف چشم چپم خونریزی کرد. قاضی چهار ماه استراحت داد. بعد از لیزر و درمان ناقص دوباره به دادگاه مراجعه کردم اما چون هنوز خون جذب نشده سه ماه دیگر باید استراحت و طول درمان داشته باشم. ممکنه بدونم به این هفت ماه استراحت ایا دیه تعلق میگیرد یا نه فقط سه درصدی که پزشکی قانونی نوشته دیه دارد.
اگر تعلق میگیرد تقریبی چقدر؟

سپاسگزارم. ممنون میشم راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معاینه مجدد که عوام به آن طول درمان می گویند هیچ دیه ای ندارد. فقط جهت این است که آیا آن عضو خوب خوب شده است یا بد خوب شده است. دیه همان است که در نظریه نهایی قید شده است.