مشاوره حقوقی رایگان - واريز ماليات بر ارث براي خودروي خريداري شده

با سلام و خسته نباشيد و نهايت تشكر و دعاي خير
بنده سال ٨٨ يك خودرو ٢٠٦ را از پدرم به صورت قراردادي با دست خط خودشان خريداري كردم ولي سند را به اسم خود تغيير ندادم متاسفانه سال ٩٤ پدرم فوت كردند و من براي كارهاي ماليات بر ارث اقدام نمودم و كارشناس مربوطه گفتند چون سند هنوز به اسم پدرم باقي مانده بايستي حتما ماليات بر ارث خودرو رو هم واريز كنم كه بنده هم واريز كردم ولي متاسفانه بعد از سالها برادرم و همسرشان دچار مشكل شدند و پدر همسر بردارم برا ماشين بنده توقيفي گرفتند كه بعد از جلسات متعدد و بررسي مدارك راي دادگاه به تحويل ماشين به بنده صادر شد كه آنها اعتراض دادند و در دادگاه تجديد نظر هم خوشبختانه راي داده شد كه ماشين رو به من تحويل بدهند اما متاسفانه الان مجدد از دادگاه بنده را احضار كرده اند و ميگويند انها مجدد اعتراض داده اند كه چرا شما برا ٢٠٦ ماليات بر ارث پرداخت نموده ايد و چون پرداخت نموده ايد پس قبول كرده ايد ماشين متعلق به پدرتان بوده! كه من مجدد اعلام كردم كه چون سند به اسم پدرم باقي مانده بود طبق قوانين اداره ماليات بنده مبلغ ماليات بر ارث را واريز نموده ام ولي واقعا الان نميدونم بايد چيكار كنم ؟ آيا ميشه از اداره ماليات بابت قوانين مربوطه كه بنده طبق آن عمل كرده ام برگه اي گرفت ممنون ميشم بنده رو راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همین دفاعیات را مجدد در دادگاه جدید بیان کنید. قاضی خودش از قوانین اطلاع دارد.