مشاوره حقوقی رایگان - ملک بدون قولنامه

سلام وقت بخیر
شخصی از پدر خانمم خود خونه خریده و چک حامل بهش داده و چک را پدر خانم نقد کرده و قولنامه ای هم رد و بدل نشده و پدر خانم در حال حاضر فوت شده و خانه به نام دختر مجرد پدر خانم می باشد ولی این شخص 5 سال ساکن است و در حال حاضر می خواهد از همسر خود جدا شود و بدلیل مشکلاتی دچار افسردگی شدید شده است آیا با این اوصاف راهی هست که به توان دادخواست داد خانه را به نام شخص کرد و اگر می شه و دادخواست داده شده این دوسال که پرونده در حال بررسی است شخص می تواند در خانه زندگی کند ؟

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

می تونین اثبات وقوع عقد بیع بدین باتوجه به ارایه چک شواهد و اجرت المثل بخواهید نسبت به دوسال

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

وجود چک و وصول آن به تنهایی نمی تواند وقوع بیع را اثبات کند آیا دلیل دیگری از جمله شهادت شهود دارید؟