مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تامین دلیل صادر شده از سوی شورای حل اختلاف بعلت اینکه درخواست کننده مدرکی دال بر مالکیت ندارد

سلام درخواست امکان ابطال تامین دلیل صادره به نادرست از سوی شورا حل اختلاف ؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
چنانچه‌ شما‌ هم‌ ادعایی‌ دارید می توانید درخواست‌ تامین‌ دلیل بدهید و با تامین‌ دلیل صادره‌ اقدام‌ مرتبط‌ حقوقی‌ رو علیه طرف انجام‌ بدید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، خیر، ولی شما هم می توانید نسبت به همان موضوع، تامین دلیل کنیدتا نادرستی تامین ایشان معلوم گردد ویا صبر کنیدتا ایشان طرح دعوی کنند شما نسبت به تامین دلیل ارائه شده ایشان اعتراض کنید