مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام
تامین دلیل یعنی چه و چه کاربردی در دعاوی دارد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای بررسی کارشناسی و نگه داری از دلایلی است که بعدا میخواهید از انها در دعاوی اینده استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در اینترنت همین را جستجو نمایید اولین مقاله را بخواتید پاسخ طولانی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا برای اینکه دلایل خود را �ای طرح دعوی مناسب در آینده جمع آوری کنید می‌توانید قبل از طرح دعوی اصلی تامین دلیل اخذ نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تامین دلیل یعنی جمع آوری دلایل ومدارک طبق نظرکارشناس قبل ازطرح دعوی اصلی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی دلایلی که به شما در دعوا کمک میکند و ممکن است که بعداً از بین برود را به تحویل حفظ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای دلایلی که ممکن است از بین بره یا جمع آوری آن سخت بشه می توان قبل از طرح دعوای تامین دلیل گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت ثبت و ضبط ادله ای هست که ممکن است در آینده امکان دسترسی به آنها نباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت حفظ دلایل و اسناد و مدارک و ممانعت از بین رفتن آنها در آینده جهت اثبات دعوی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام یعنی جمع اوری و حفظ دلایل و مدارک که ممکن ایت درموقع رسیدگی به دعوا ازانها است استفاده شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تامین دلیل یعنی حفظ کردن وصورت برداری کردن از دلایل
یعنی اگر اصحاب دعوا احتمال دهندکه دلایلشان از بین میرود زودتر از طریق تامین دلیل دلایلشان را حفظ میکنند تاموقع شکایت وطرح دعوا بامشکل مواجه نشوند