مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل یا فروش مال غیر

با سلام خودروی نیسان زامیاد یکسال پیش از شخصی خریدم که باهاش کار کنم و خرج زندگیمو در بیارم مالک ماشین شخص دیگه ای هست و رفته ماشین و بابت خیانت در امانت توقیف کرده و این آقایی که من ازش ماشین و خریدم جواب منو نمیده میگه منم قولنامه دارم و چهار سال پیش خریدم صبر کن تا برات حلش کنم با ریش سفیدی میخواد حل کنه ویکساله همش میگه صبر کن درست میشه . شکایت کردم الزام به تنظیم سند رد شد چون مالک ماشین شکایت کرده و پرونده داره حالا یکساله این ماشین تو خونه پارک هست و هیچی دستم ونگرفت چکار کنم یکی میگه تامین دلیل بده .دیگه چه شکایتی کنم که این مشکل حل بشه رفتم شکایت کنم میگه بیست میلیون پول به حساب دادگاه واریز کن که من این پول و ندارم .آیا وکیلی پیدا میشه بهش چک بدم تا بعد از گرفتن طلبم پولش وبدم یا نه از چه راهی زودتر نتیجه میگیرم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
توافق با وكيل نماييد و قرارداد داشته باشيد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لطفا از مشاوره تلفنی جهت راهنمایی بهره گیرید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بهترین راه برای شما فسخ معامله است. با توجه به این توضیحات فروشنده ، فروش مال غیر داشته است . طی اظهارنامه ای اعلام فسخ نموده و سپس دادخواست تأیید فسخ به ثبت برسانید . در ضمن مطالبه ی خسارات نیز میتوانید داشته باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قابل انتقال نیست تقاضای فسخ و مطالبه ثمن به قیمت روز کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید نتیجه دادگاه کیفری مالک اول مشخص گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است تقاصای فسخ نمایید زیرا فروش مال غیر بوده اما اگر کیفری مطرح نکنید به پاسخ مطمان تری خواهید رسید . دادخواست فسخ قرارداد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فسخ و استرداد ثمن معامله به قیمت روز به طرفیت فروشنده بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با همکاران صحبت کنید احتمالا قبول کنند