مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و فحاشی

حدود یک ماه پیش شوهرم باخانمی بحث می‌کنه و بهم فحش میدنو اون خانم شوهرمو تحریک می‌کنه و همسرم یدونه میزنه توصورت خانم، حالا خانم شکایت کرده اون مکان دوربین هم داشته، شوهرم هیچ سابقه ای هم نداره، میخوام بدونم حکم قاضی چیه?

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام توهین اگر موجب حد قذف نباشد تا 74ضربه شلاق و 50هزار تا یک میلیون ریال جریمه دارد و ضرب وشتم نیز برحسب نظر پزشکی قانونی دیه دارد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
برخی کلمات دلالت برتوهین ساده دارد برخی دیگر تهمت وافترا وقذف بستگی به الفاظ وکلمات دارد