مشاوره حقوقی رایگان - شهود دادگاه اعسار

با سلام و تشکر از زحمات شما عزیزان و وکلای عزیزی که وقت میزارن برای مردم. سوالی داشتم که جوابش برام خیلی مهمه من گواهی عدم امکان سازش گرفتم محکوم به پرداخت مهریه شدم دادخواست اعسار دادم دو ساله ازدواج کردم دو بچه هم دارم دو پسر 9 و 13 ساله که با من هستن. تاریخ دادگاه 23 این ماهه اولا اگه خانم سابقم مدرکی نداشته باشه برای اثبات دارا بودنم و نداره چون نه خونه دارم نه ماشین نه حساب آنچنانی روزنامه نگارم حقوقمم 2 تومانه خانم اگه مدرکی نداشته باشه قاضی بر حسب ادعاهای بدون سندش رای بر علیه من‌میده؟ مثلا میگه به قاضی میگم اگه پول نداری چطور زن گرفتی!! سوال دومم شاهدام چون کسی رو ندارم همه شهرستان دورن دو برادر خانم جدیدم هستن آیا ایراد قانونی داره؟ خواهش میکنم جواب بدید خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

سلام
نه تنها ازدواج شما دلیل تمکن شما نیست بلکه بدلیل نفقه ای که بر عهده شماست توانایی شما در پرداخت مهریه ام قاعدتا کمتر خواهد بود
صرفا یک چهارم حقوق شما قابل توقیف هست
شهود هم مشکلی نداره که برادر خانم شما باشند