مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت فرزند

من یک فرزند 4 ساله دارم. میخواستم بدانم آیا بعد از فوت همسرم می توانم قیم فرزندم باشم یا قیمومیت او با جد پدری اش خواهد بود؟ آیا برای داشتن قیمومیتش نیاز به مدرک یا وصیت محضری از طرف همسرم دارم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
حصانت طفل تا 7 سالگی بعهده مادر هست شما می توانید برهمین اساس درخواست قیمومت را نیز به جهت صلاح فرزندتان و وابستگی ایشان بشما را به دادستان بدهید