مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام 5 سال پیش عمه بنده اموال خود رو به اینجانب که تنها وارث او میباشم وکالت بلاعزل دادند بعد از برگشت به ایران متوجه شدم شخصی که از ایشون پرستاری میکرده ایشون رو برده و وکالت رو عزل کرده و ایشون الان در اوج افسردگی و آلزایمر هستند و پرستاری که الان داخل خونه ی عمه بنده هستن اذعان دارند که این خانه را عمه شما به من بخشیده و از همسایه ها استشهاد پر کردند و امضا گرفته اند و از شخصی پرسیدم گفتند این کار غیر قانونی دفتر خانه میباشد و شما باید از دفتر خانه شکایت کنید
آیا با این اوصاف میتونم اموال دیگری که وجود دارد بغیر از این خانه ای که ایشون داخلش هستن رو بفروشم یا خیر ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه نسبت به تمام اموال وکالت داشته باشید ، بله تا زمانیکه ایشان در قید حیات هستند با وکالت نامه خود می توانید بفروشید