مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام. بنده ماشینم رو برای تعویض دیسک صفحه تعمیرگاه بردم و م‌وقع تحویل دیدم که ماشین من آتش گرفته و مغازه هم سقفش ریخته و الان صاحب تعمیرگاه میگه من ماشین رو درست میکنم اما چون ماشینتون مال سال 89 است افت قیمت به آن تعلق نمیگیرد. ماشین من ریو است و تا به حال کوچکترین تصادف و آسیبی هم به اون وارد نشده و کلا 66 هزار تا کار کرده بود. آیا واقعا افت قیمت به اون تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : پیشاپیش عید مبعث مبارک بنظر مراجعه به بیمه گذار ماشین پاسخ کامل را دریافت می نماید چون برای بعضی از ماشین ها 5 سال است ، از بیمه گذار خود باز سوال بفرمایید