مشاوره حقوقی رایگان - دریافت گواهینامه در صورت معافیت پزشکی

با سلام.
متولد سال 74 می باشم و به دلیل تصادفی که کرده بودم ضربه مغزی شدم و معافیت پزشکی بر اساس ماده 34 بند 14 گرفتم.
سال 92 برای گرفتن گواهینامه اقدام کردم که گفتند به دلیل معافیت با این بند نمی توانم گواهینامه بگیرم.
اما الان شرایط جسمی ام به گونه هست که میتوانم کارهای خودم را انجام دهم و رانندگی کنم
آیا میتوانم گواهینامه بگیرم؟

پاسخ ها :

دریافت گواهینامه در صورت معافیت پزشکی دریافت گواهینامه معافیت پزشکی