مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

با سلام. همسر بنده یک بار خانه را به مدت 2 ماه ترک کرد و به خانه پدری رفت. بنده برای تمکین اقدام کردم که یک هفته مانده به دادگاه به خانه برگشت. بعد دادگاه دوباره خانه را ترک کرد الان 3 ماه که رفته و بنده برای تمکین اقدام کردم الان باز اعلام کرده به خانه برمیگردد آیا راهی برای این قضیه وجود ندارد؟ تا آخر همین اتفاق تکرار خواهد شد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

وقتي زوجه به منزل برمیگرده یعنی تمکین کرده اگر تا قبل از قطعیت رای باشد میتوانید اقداماتی انجام دهید