مشاوره حقوقی رایگان - دعوای تسلیط ید

با سلام. بنده مقداری زمین زراعی دارم که به صورت نسخ می باشد و هنوز سندی برای آن صادر نشده و از طرفی بنده همراه پدر از بدو تحویل زمین از سوی دولت مشغول به کشاورزی می باشم و بعد از فوت پدرم وراث نسبت به زمین مذکور طرح دعوی نموده اند و در مرجع قانون حکم به عدم تفکیک و عدم انتقال و عدم فروش داده شده است. زیرا این زمین در استعلام جهاد کشاورزی به صورت استیجاری میباشد و تحت مالکیت دولت و دولت صاحب اختیار نیست و زمین به صورت نسخ در اختیار من به مدت 40 سال می باشد. حالا با رای دادگاه حکم به رد دعوی وراث داده شده است. وراث به دادگاه تجدید نظر به خاطر تسلیط ید از سوی اینجانب اعتراض نمودن. احتراما خواهش میکنم عواقب این اعتراض چه چیزی میتواند باشد؟ از توضیحات شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام باتوجه باینکه هیچ مشخصه ومدرکی که بتوان ازآن مفادرای رو فهمید ارائه نکردین امکان پاسخگویی بااین شرایط ممکن نیست