مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

سلام.متاسفانه یکی از برادرانم با آوردن ورقه ای که اثر انگشت پدرم بروی آن است مغازه ای را تصاحب کرده این مدرک جعلی است و قوه ی قضاییه هم اول گفت جعلی است ولی به خاطر نفوذی که دارد رای برگشت در ضمن ما کلی مدرک و شاهد داریم که این برگه جعلی و دست کاری شده است

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما بايد شكايت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نماييد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

حسب مورد در مرحله تجدید نظر یا مرحله اعاده دادرسی می توانید به حق خود برسید.
اما به نظر می رسد دیگر دوران جعل مفادی بر بمنای اثر انگشت پدر به فرجام رسیده است