مشاوره حقوقی رایگان - درج تغییرات نام خانوادگی در گواهی عدم سوء پیشینه

با سلام. همسر من پسوند نام خانوادگی رو برداشته و این موضوع در شناسنامه ایشان ذکر شده. با فامیلی جدید شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت دارند. چطور میتونم این موضوع را در گواهی عدم سوء پیشینه ذکر کنم. جایی از ایشون گواهی عدم سوء پیشینه میخواد و گفته که باید در اون قید بشه که فامیلی قبلی ات چی بوده و یا این که بگوید که فامیلیش تغییر کرده.

با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست گواهی سوء پیشینه با نام خانوادگی قبلی را بخواهید. اگر سامانه مشکل داشت ، حضورا به دادستان مطرح نمایید