مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث

سلام‌. پدر بزرگ من حدود 45 سال پیش فوت کرده ( در اون دوران انحصار وراثت و... نبود ) چند سال پیش پدر، عمو و عمه هایم اموال پدربزرگ رو تقسیم کردن ( به صورت دستی با حضور بزرگان روستا ) و یک باغ به عمه هام و بقیه اموال به پدر و عموم رسیده لیکن پدر من چند سال پیش فوت کرد و ما و عموم تقسیم کردیم( به صورت دستی همراه اثر انگشت ) الان عموم زده زیرش، من چی کار باید بکنم؟ با توجه به این که پدربزرگم برگه انحصار وراثت نداره و ای نکه با عمه هام مشکلی نداریم و مونده تقسیم بین ما و عموم

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام بدواً شما را به سازش دعوت می کنم در فرض عدم حل اختلاف ابتدائا باید انحصار وراثت پدر و پدربزرگ را از شورای حل اختلاف محل آخرین اقامتگاه تهیه کرده و سپس نسبت به مطالبه سهم الارث اقامه دعوی مقتضی را ترجیحا تحت نظر وکیل انجام دهید.