مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی قیمت ملک

با درود. در تاریخ 98/04/20 آپارتمان من برای بار دوم قیمت گذاری شد و قیمت کارشناس از قیمت واقعی 30 درصد کمتر بود و مزایده برگزار شد و طلبکار خونه رو خرید و در تاریخ 2798 از اجرای احکام نامه امد که اگر اعتراضی دارید عنوان کنید. ما به قیمت گذاری اعتراض کردیم اما قاضی اصلا رسیدگی نکرد و گفت مزایده تموم شده. ملک هنوز در تصرف ما هست ولی سند به نام شاکی خورده و میخواد حکم تخلیه بگیرد. من میخوام با شکایت بابت قیمت گذاری از کارشناس جلوی حکم رو بگیرم. ضمنا الان طلب شاکی با توجه به محاسبه تورم الان میشه 600 میلیون تومان ولی آپارتمان ما یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان قیمت دارد.
آیا راهی دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از اتمام مزایده و فروش ملک ، دیگر شما حق اعتراض به قیمت ملک را نخواهید داشت . ولی شما اگر دلیل و مدارکی داشته باشید می توانید درخواست ابطال مزایده را بدهید و..