مشاوره حقوقی رایگان - درخواست معاضدت قضایی

با احترام بدین وسیله به استحضار می رساند بنده صاحب ملکی می باشم که تعداد 2 قطعه زمین همجوار ملک بنده بحر غربی جمعا به متراژ 10متر و بحر شمالی نیز 4متر شارع متر می باشد متعلق به شهرداری بوده و بنده از سال 1397 به واسطه الحاق آنها به ملک خودم اقدام به خرید آن از شهرداری نموده ام و شهرداری نیز اقدام به اخذ نظریه کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری نموده و کارشناس قیمتی را که تعیین نموده که از ارزش واقعی آن به دور است چرا که در زمان قیمت گذاری کلیه شرایط و پارامترهای تاثیر گذار و متعدد از قبیل ارزش روز املاک منطقه ، شرایط و مساحت در نظر گرفته نشده و قیمت غیر کارشناسی تعیین گردیده است (از یک سو دو پلاک ثبتی متعلق به شهرداری (بحر غربی ملک بنده) به صورت درازا تقریبا (( به عرض 60 سانتیمتر× به طول17 متر)) در مجموع حدود 10متر بوده که کارشناس متری 120،000،000ریال و بحر شمالی ملک بنده نیزبه متراژ تقریبی 4متر متعلق به شهرداری نبوده و شارع متروک می باشد متری 100،000،000ریال مشخص نموده است ضمن اینکه حتی اگر ارزش منطقه ای ملک هم قیمت کارشناس مربوطه باشد ملکی می باشد که ذاتا قابل ارزش و استفاده باشد نه ملک شهرداری که در طرح تعریض معابر باقیمانده دو پلاک ثبتی بوده که به صورت پرت و داراز بوده و به تنهایی قابل استفاده نمی باشد که بایستی با موارد مشابه قیمت گذاری گردد نه با املاکی که قواره ای بوده و قابل استفاده و بهره برداری می باشد مقایسه و قیمت گذاری نمود
مع الوصف خواهشمند است مقرر فرمایید نسبت به ارشاد و معاضدت بنده در این خصوص اقدام نمایند
1- آیا امکان تجدید نظر و اصلاح قیمت زمین مورد نظر وجود دارد یا خیر؟ به چه نحوی؟
** بنده می توانم راسا از طریق کانون کارشناسان رسمی اقدام نمایم یا اینکه بایستی شهرداری مجددا تقاضای کارشناس 3 نفره را از کانون برای رسیدگی به اعتراض را اقدام نماید؟
** آیا برای بار دوم نیز می توانم به نظر کارشناس اعتراض نمایم به چه نحوی؟
**آیا شهرداری می تواند کارشناس را راسا انتخاب کند یا اینکه کانون کارشناسان رسمی به صورت نوبه ای و اتفاقی کارشناس را تعیین میکند؟
2- بنده در سال 97 طی گزارش کتبی تقاضای خرید ملک شهرداری را نموده اما به دلایلی بورکراسی اداری و طولانی بودن تک برگی نمودن سند شهرداری ، قیمت گذاری توسط کارشناس در سال 99 صورت پذیرفته است آیا ملاک زمان تقاضا و درخواست بنده به شهرداری می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

قیمت ملک ،حسب توافق طرفین است ، شهر داری هم مثل هر مالک دیگری ملک را به قیمت مد نظر خود میفروشد،