مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اثر انگشت در خواب

سلام. بنده حدود سه سال بود که با خانومی صیغه بودم و دفترچه صیغه عادی با قرار چهارده شاخه گل مریم مهریه ایشان بود اما دو سه ماه آخر صیغه به مشکل برخوردیم و ایشان با همدستی با عاقد اثر انگشت بنده را در خواب گرفته و اقدام به تنظیم دفترچه جدید نموده اند. آیا میتوان ثابت کرد که اثر انگشت در خواب اخذ شده و دفترچه نیز غیر واقع تحریر شده است؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید. کارشناس خط جوهر را بررسی می‌کند اگر اخیرا تنظيم شده باشد تشخیص می دهد