مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

کلیه مدارک خودرو بنده کارت سند و شناسنامه خودرو وکالت تعویض پلاک و انتقال سند کارت سوخت توی یک پاکت تو تاکسی جا گذاشتم و هرگز پیدا نشد فقط بیمه نامه خودرو و کارت گارانتی دارم جهت تعویض پلاک و انتقال سند راهکار چیست بیمه نامه هم بیمه گذار صاحب قبلی خودرو هست قولنامه نکردیم فقط وکالت بلاعزل از فروشنده خودرو دارم که آن هم اصلش مفقود شده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفترخانه ای که وکالت را تنظیم کرده مراجعه کنید ، یک نسخه دیگر از وکالتنامه با دریافت هزینه اندک خواهند داد.
در خصوص باقی مدارک درخواست المثنی کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درخواست بدید تا برای شما سند کمپانی و برگ سبز و سایر مدارک بصورت المثنی صادر بشود