مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با رد اعسار

نه ماه میشه من مبلغ 20 میلیون از کسی میخوام و بصورت قرض یکماهه بهش دادم ولی پس نداد. طرف اعسار از هزینه دادرسی زد و رد شد و حتی دادگاه تجدید نظرش هم رد شد. حکم قطعی شده و طرف محکوم شده و من درخواست اجراییه دادم متاسفانه طرف اعسار از محکوم به زده ( طرف یک ماشین در اردیبهشت ماه داشته که دقیقا یک هفته قبل از اینکه من بهش 20 میلیون رو بدم بصورت وکالت تام الاختیار فروخته و اعلام کرده هیچ مالی نداره ) در صورتیکه با گذشت 9 ماه ماشین هنوز بنامش هست و میگه من فروخته بودم و خریدار خودش بنام نزده .
آیا بنظرتون اعسار محکوم به رو قبول میکنن یا رد میشه ؟
آیا ماشین رو میتونم توقیف کنم با اینکه وکالت تام الاختیار داده به خریدار؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
اگر پلاک بنام ایشان است بله میتوانید اگر خریدار ادعای حقی دارد باید اثبات کند.