مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باطری ساز

باسلام.مدتی بود چراغ دینام و روغن و استپ ماشینم روشن میشد و من رفتم پیش یه باطری ساز و گفت دینام ماشینت مشکل داره، دینام رو تعمیر کرد ولی دوباره روشن شد چراغ های پشت آمپر، باطری ساز گفت کاپوت رو دوباره بالا بزن. و باطری ساز نمیدونم چکار کرد و گفت برو یه چرخی بش بزن ببینم دوباره روشن میشه یا نه .. دیگه چراغ های پشت آمپر روشن نشدن و من فک کردم دیگه مشکل ماشین حل شده و دیگه برنگشتم پیش باطری ساز که بگم مشکلش برطرف شده. خلاصه الان حدود یک ماهی میشه که امروز ماشینم یاتاقان زده و بردمش پیش مکانیک. مکانیک گفت فیش فشنگی روغن دراومده به همین خاطر بوده که ماشینت یاتاقان زده، منم رفتم پیش باطری ساز و گفتم تو اون روز فیش فشنگی روغن رو دراردی و اونم گفت آره من دراوردم که مطمئن بشم چرا چراغ های پشت آمپرت روشن میشن.خلاصه میخوام بدونم میتونم از باطری ساز شکایت کنم یا نه

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام به نظرم عدم مراجعه مجدد شما به باطریساز جهت تکمیل روند تعمیر ، و طبق قاعده فقهی اقدام ، مسئولیت برعهده خودتان است