مشاوره حقوقی رایگان - غصب اموال منقول مشاع توسط 2 تا از وراث

باسلام و عرض ادب. بعد از فوت مادرمان که خونه مال خودش بود درب خونه را قفل کردیم و همه رفتند همانطور مانده بود هر از گاهی بنده فرزند بزرگ و تنها ورثه در شهرک یه سر میزدم که سرقت و یا موردی نباشد تا یه کم زمان بگذرد و تکلیف اموال مشخص شود جدیدا اطلاع یافتم که شب هنگام و مخفیانه 2 تا برادرمان اومدند و قفل منزل را تخریب و تمام اموال را برده اند کلی وسایل بود که حاصل 50 سال زندگی جمع شده بود ضمنا تحریر و تقسیم نشده بودند با چه عنوان شکایت یا دادخواست باید پیگیری کنیم احتمال فروش هست. یا شاید فروخته اند اطلاع نداریم و در جوابگو نیستند قبول میکنند که برده اند و حتی رسیدی در برگه ای ازشون گرفتیم که قبول کردند اموال را برده اند. با توجه به سهم داشتن خودشان تصرف عدوانی میشود ؟ دادخواست استرداد اموال هم طولانی میشود شاید زمان دادرسی چیزی نماند باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اموال مشترک شکایت سرقت پذیرفته نمیشود. فقط تخریب مورد پذیرش است. به نظر شکایت کیفری راه به جایی نخواهد برد. با تهیه لیست از اموال و امضا شهود، دادخواست حقوقی‌ تقسیم ماترک بدهید