مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند خودرو و قولنامه عادی

سلام، چندسال قبل از فوت زنم بخاطر مشکلات مالی که داشتم،سند خودرو (تیبا94 که از لیزینگ فرهنگیان با 13میلیون تومان پیش پرداخت خودم و اقساط ماهیانه که از حقوقم کسر میشد بنام خودم خریدم ) بنام زنم انتقال دادم بدون دریافت وجهی، همچنین یک قطعه زمین قولنامه ای از بنگاه. با پرداخت چک و پول خودم بنام زنم خریدم، حال که زنم فوت کرده، ورثه اش من دخترده ساله ام و یک دخترخوانده دختر زنم (که دختر عموم میشه از 6سالگی بزرگش کردم اموال و وسائلم رو که غارت کرده ،بماند دادخواست مطالبه سهم الارث مهریه داده رای 34سکه هم صادر شده با تامین خواسته یک چهارم حقوقم ماشین و زمین رو هم توقیف کرده دادخواست تقسیط دادم چکار کنم بهترین راه حل چیست، میشه دادخواست ابطال معامله صوری سند خودرو وقولنامه زمین رو بدم.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

بله با اثبات این موضوع میتونی ابطال بدی

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام چنانچه مدرکی مبنی بر پرداخت ثمن اموال دارید همچنین اگر دلیلی بر اینکه همسرتان هیچ گونه وجهی پرداخت دنکرده و شما هبه کردید به ایشان مثلا شاهد...میتوانید لیکن کار تخصصی است حتما وکیل داشته باشید