مشاوره حقوقی رایگان - موضوع شکایت خیانت در امانت

مالی داشتیم با همسرم به صورت شراکت این مال در یه شرکتی پیش یه امین بوده این مال توسط اون امین گم شده معلوم چی شده کار به شکایت کشیده دادگاه هم قطعی رای صادر کرده به علت مورور زمان گفتند برید استرداد حقوقی بدین این کار را هم کرده ایم با وجود اینکه محل وقوع جرم در شهرک صنعتی بوده و انجا فنس و انتظامت دارد و این شهرک زیر نظر شهری محل وقوع جرم می باشد که دادگاه دارد باید اینجا رسیدگی می شد این بار می تونم هر دو از اون دادگاه وقوع جرم شکایتی تنظیم کنیم یا نه ممنون از حمایتهاتون .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست حقوقی به طرفیت آن آقا بدهید آدرس خانه یا محل کارش هر جا باشد به دادگاه آن محل ارجاع می دهند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دعاوی حقوقی‌ دادگاه محل اقامت خوانده صالح است. ببینید اگر این شخص ثنا دارد محل اقامتش در ثنا صالح است.