مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری 5ساله

5سال حبس تعزیری مربوط به اسلحه شکاری بعد از گذشت چند سال از حکم مشمول مرور زمان میشود ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مرور زمان، اجرای احکام قطعی تعزیری را موقوف می‌کند و مدت آن از تاریخ قطعیت حکم به قرار زیر است:

جرایم تعزیری درجه یک تا سه با انقضای بیست سال.جرایم تعزیری درجه چهار با انقضای پانزده سال.جرایم تعزیری درجه پنج با انقضای ده سال.جرایم تعزیری درجه شش با انقضای هفت سال.جرایم تعزیری درجه هفت و هشت با انقضای پنج سال.

اگر اجرای تمام یا بقیه مجازات موکول به گذشتن مدت یا رفع مانعی باشد، مرور زمان از تاریخ انقضای آن مدت یا رفع مانع محاسبه می‌شود.

مرور زمان اجرای احکام دادگاه‌های خارج از کشور درباره اتباع ایرانی در حدود مقررات و موافقتنامه‌های قانونی، مشمول مقررات این ماده است.

چه جرایمی مشمول مرور زمان نمی‌شوند؟جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشورجرائم اقتصادی شامل کلاهبرداری و جرائم موضوع تبصره ماده (36) این قانون مجازات اسلامی با رعایت مبلغ مقرر در آن ماده.جرائم موضوع قانون مجازات اسلامی مبارزه با مواد مخدر
مجازات شما درجه 5 است بعد از 10 سال