مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

سلام من به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع با تخفیف تو دادگاه تجدید نظر به 4 ماه حبس و جزای نقدی محکوم شدم حالا میخواستم بدونم اولا 4 ماه حبس رو حتما باید برم زندان یا میشه تبدیل به چیز دیگه ای بشه و دوم اینکه اگه رضایت شاکی رو بگیرم دوباره دادگاه تخفیف میده یا تعلیق میکنه چون قبلا ظاهرا حداکثر تخفیف رو ( سه درجه ) به جهت جوانی و فقدان سابقه داده تو رای.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت شاکی رو بگیرید دادگاه در میزان مجازات تخفیف میده امکان تعلیق یا تبدیل نیز در صورت رضایت وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. با اخذ رضایت شاکی امکان تخفیف یا تعلیق وجوددارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ،بااخذرضایت شاکی امکان تخفبف ویاتعلیق مجازات وجودخواهدداست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت اخذ گذشت شاکی تخفیف یا تبدیل یا تعلیق امکان پذیر است و در اختیار قاضی می باسد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اخذ رضایت شاکی امکان تخفیف یا تعلیق وجود دهرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت اخذ گذشت شاکی تخفیف یا تبدیل یا تعلیق امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید رضایت می تواند باعث کاهش مجازات شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ رضایت شاکی امکان تخفیف یا تعلیق وجود دارد