مشاوره حقوقی رایگان - حبس و شلاق هر دو تعزیری

باسلام میخواستم بدونم در2سرقت یکی بهم 5ماه حبس و در سرقت دوم 4ماه و30ضربه شلاق درهر دو بهم دادن هر دو تعزیری و3ماه رو در زندان بودم و با فیش آزاد شدم 20روز بهم وقت اعتراض و رد مالم رو زیر20میلیون گفتن هست میشه زندان نرم و رد مال و زندانیم رو بخرم لطفا راهنمایی کنید و میتونن منزلم رو مصادره کنن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حبس خریدنی نیست .می توانید تقاضای نخفیف نمایید.یا تقاضای پابند نماییددادگاه های کیفری با بررسی‌های فارغ از تحقیقات مقدماتی و تحقیقات حقوقی جرم و بررسی سابقه فرد ، عملکرد فرد وتغییراتی که در فرد ایجاد شده و تلاشی که برای بازگشت به خودش و احیای خودش به زندگی عادی داشته است مجازات متهم را کاهش بدهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید مبلغ رو پرداخت کنید و رضایت بگیرید و سابقه هم نداشته باشید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات شما قابل جزای نقدی نیست و قطعی اعلام گردیده شما می توانید رد ما ل را انجام و تقاضای آزادی مشروط یا پابند الکترونیکی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مجازات شما قطعی اعلام شده میتوانسد تقاضای آزادی مشروط کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقاضای آزادی مشروط یا پابند الکترونیکی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس ،
خریدنی نیست
ولی با شرایطی ، بعد از سپری شدن 1/3 مدت مجازات ، میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات و زندان نیمه باز نمایید