مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

برادر من حدود یک سال یک واحد آپارتمان 12سال ساخت خریده حالا یک شرکت خصوصی مدعی مالکیت شده که اون محل رو که 9350متر که 84قطع هست رو حکم اجرائیه گرفته برای قلع و قمع حالا نزدیک به 500 خانواده نگران از دست دادن زندگیشون هستن واقعا چیکاری میشه کرد
آیا واقعا اینهمه ادم آواره میشه؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله در صورتی که اجرائیه داشته باشند کاری نمیتوان کرد تنها می‌توان علیه فروشنده کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت و با داشتن رای کیفری ابطال قرارداد و ثمن معامله به نرخ روز بانک مرکزی را دریافت کرد