مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حریم مسیل

درود . من زمین باغی به متراژ 1000متر در کنار مسیل آب که حدود 15 سال هست خشک شده و بالا دست آن سد وجود دارد خریداری کردم اما در قولنامه توسط فروشنده قید شده که 200متر آن در حریم هست. اما بعد از مراجعه بازرس ها مشخص متراژ بیشتری در حریم قرار دارد و
پرسش اول آیا میتوان از فروشنده شکایت کرد در حالیکه در قولنامه قید شده 200 متر در حریم هست و من کاملا به این مطلب آگاه بودم؟
پرسش دوم وقتی این مسیل تقریبا دور افتاده و خشک هست چه قانونی برای تعیین حد بستر وجود دارد؟

پاسخ ها :

جعفر حسین پور

جعفر حسین پور:

استان :

بابت کمبود متراژ که می توانی اقامه دعوی کنی اما حد حریم باید رعایت شود