مشاوره حقوقی رایگان - زمین در مسیر آب

باسلام
بنده زمینی خریداری کردم که متوجه شدم در حین بارندگی مسیر آب از زمین من باید عبور کند.و امور منابع آب تایید کرده در مسیر اب های روان و سیلابی قراردارد و مخالف ساخت و ساز میباشد.ایا میتوانم پس از یکسال معامله رو فسخ کنم؟؟؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرايطي بله
از پنل مشاوره تلفني تلفني دادراه تماس بگيريد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله در صورت اثبات زمان اطلاع از وضعیت جاری و اقدام زود هنگام امکان فسخ وجود دارد البته متن قرارداد در اولویت قرار دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جدیدا متوجه شده اید میتوانید معامله را فسخ کنید.
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از عیب زمین تازه اگاه شده اید مراتب فسخ خود را تحت اظهارنامه اعلام و طریق دادگاه تایید فسخ را درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتیکه تازه متوجه عیب شده اید و ثابت کنید بله

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، ضمن عرض ادب و در تکمیل نظرات همکاران محترم با توجه به اینکه مال مورد معامله معیوب است و اساسا نفس خرید زمین مسکونی احداث بناء و ساخت و ساز می باشد و قصد شما همین بوده اما با وجود این عیب مال مورد معامله وصف ساخت و ساز ندارد و عملا قدرت انتفاء را از شما خارج نموده به نظر می توان معامله را فسخ نمود و اگر در شرح قرارداد به فسخ هم اشاره ای نشده باشد با توجه به اظهارات شما شرایط فسخ ایجاد شده است.