مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده

سلام خسته نباشید اگر وکیلی در پیگیری پرونده موکل خود کوتاهی کند و نتواند خسارت وارد شده به موکل و هزینه دادرسی را دریافت نماید نسبت به موکل دارای مسئولیت مدنی میباشد؟ و موکل میتواند در اینصورت شکایت کند ؟ توضیح اینکه در حکم دادگاه طرف مقابل موکل محکوم است

پاسخ ها :

عدم پیگیری پرونده توسط وکیل تخلف وکیل مسئولیت مدنی شکایت از وکیل وکیل