مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزند ایثارگر

با سلام بنده شاغل در شرکت ملی گاز ایران بصورت قرارداد موقت میباشم.پدر بنده از پرسنل نیروی زمین ارتش بوده و دارای بیش از 7 سال حضور در جبهه به استناد کارت ایثارگریشان می باشد. حال با توجه به قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر آیا با توجه به اینکه پدر بنده ارتشی بوده و بصورت داوطلبانه در جبهه حضور نداشته این قانون شامل بنده می شود.با سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.