مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فعال

با سلام و احترام
اینجانب مالک یک دستگاه خودرو پژو 405 هستم که در سال 96 به سرقت رفته و متاسفانه با پیگیری های اداره آگاهی و نیرو انتظامی پیدا نشده است.
سوال بنده این است، آیا خودرویی که سه سال پیش به سرقت رفته جز پلاک های فعال من محسوب می‌شود؟
لطفا راهکاری را بفرمایید تا بتونم از شرایط ثبت نام خودرو بهره مند شوم.
با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام
بله ،باید از پلیس راهور سئوال کنی تا شما را راهنمایی کنند. به نظر می رسد باید دادخواست فک پلاک خودرو بدهید.