مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در رای

با سلام بنده ملک تجاری مسکونی را با کسی شریک بوده ام و درخواست اجرت المثل 3 دانگ مشاع ملک کردم که ملک کارشناسی شد و رای دادگاه طبق نظر کارشناسی صادر گردید و هیچ گونه اعتراضی از طرفین گذاشته نشد و به مرحله اجرا رسید و بعد از زمان اجرایی با توقیف حساب شریکم من مبلغ پول که 6 میلیون تومان بود گرفتم الان بعد این مدت قاضی متوجه اشتباه خودش در رای شده که این 6 میلیون برا 6 دنگ ملک بوده و باید 3 میلیون حکم میدادن الان بمن گفته من رای اصلاحی میزنم حالا من میخوام بدونم این اشتباه از طرف قاضی بوده چرا من باید خسارت بدم؟ و اینکه گفته این رای اصلاحی در دادگاه تجدید نظر قابل اعتراضه حالا ممکن من اعتراض بزارم و رای به نفع من ثبت بشه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام
شما حقی را دارا شدی که مستحق اون نبودید و با توجه به اینکه اشتباه صورت گرفته اصل مبلغ که سه میلیون هستش را باید پرداخت کنید