مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

سلام.. چکی دارم که طرف من اعسار داده. متاسفانه چون مهریه بدهکار هست و آن را هم با اعسار های متوالی و متعدد به سالی یک سکه رسونده و تا آخر عمر باید مهریه بپردازد. بنابراین هیچ چیز را به نام نمی کند و هیچی در ظاهر ندارد و حتی شغلش هم که آزاد است و تظاهر به بیکاری میکند. دو تن از دوستانش را به عنوان شاهد استفاده کرده و آن ها هم تایید کردند که نه شغلی دارد و نه پولی و مفلس کامل است. هفته آینده اولین جلسه رسیدگی است. به نظر شما با این شیاد چی کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بصورت اقساطی باید پرداخت کند در صورت عدم پرداخت ، در اجرای احکام، درخواست جلب کنید.