مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه ایام گذشته

سلام. من زوجه هستم و از همسرم مطالبه نفقه ایام گذشته و الزام به تهیه مسکن جداگانه کردم. به دلیل این که دو سال هست مسکنی نداریم و من در منزل پدرم بودم قبلا یک خونه داشتند که به مدت دو سال هیچ منزلی نداریم همسرم سوء معاشرت زیادی داشتن و من رو کتک زدن و دوست ناباب را وارد خانه کرده و خانواده او دخالت میکردن در زندگی و ما از او خرجی میبردن زندگی ما به تنگنا رسید. حالا بعد از نظریه کارشناسی ایشون رفتن خونه اجاره کردن و میگه برگرد اما من اصلا امنیت ندارم و نمیخوام برگردم. آیا میتونید به من کمک کنید که راهی پیدا کنم که نفقه من ساقط نشه و برنگردم خونه و بعد از او طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نفقه گذشته گذشته شما در هر حال باید پرداخت شود مگر نشوز
شما در سابق صادر شده باشد و صدور حکم به نفقه گذشته گذشته ( و نه نفقه آینده ) هیچ ربطی به تهیه مسکن در آینده ندارد
برای درخواست طلاق هم ، شما می توانید با ارائه دلیل و مدارک به عسر و حرج خود و ..... استناد نمایید
تماس بگیرید