مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه و نفقه ایام گذشته و شکایت کیفری جهت عدم ثبت نکاح و گرفتن قباله

با سلام پدر من از دادن نفقه به مادرم خودداری کرده و چندین سال هست ایشون رها کرده و از سال گذشته ماهی مبلغ ناچیز بمن میدهد برای مخارج زندگیشون که کفاف نمیدهد و ایشون تمکن مالی دارن والان باز اذیت میکنند میخواستم ببینم با مدرک اقرارنامه ای که در خصوص زوجیت بین ایشان وجود دارد درسال 91 تنظیم شده میشه مطالبه نفقه گذشته کرد و میشود علیه پدرم به جرم ثبت نکردن ازدواجشون و تهیه قباله شکایت کیفری کرد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

بله ممنون ،باید تمامی موارد طی شکواییه پیش ببرم و ترتیب در موارد مطروحه بدین صورت میباشد :عدم مراجعه به دفتر ازدواج و طلاق جهت ثبت ازدواج و گرفتن قباله ،مطالبه نفقه ایام گذشته ،ترک انفاق،و اینکه میتونم مال و اموال ایشان توقیف کنم و برای این کار میتونم از مادرم وکالت بگیرم یا باید طی وکالت اتفاقی از مادرم دفاع کنم؟