مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت

با سلام. اگر شخصي مطلبي از كتاب، در وبگاه خود يا فضاي مجازي يا هر جاي ديگر با ذكر منبع و مولف و يا پديد آورنده آن و مشخصات آن استفاده كند، آيا شرعا و قانونا ايرادي دارد؟ مثلا در وبلاگ يا هر جاي ديگر مطلب را بنويسد و منبع آن راهم ذكر كند، حقوق شخص مالک پايمال ميشو يا ايرادي ندارد؟ مثلا وقتي از سيات خارجي متني را ترجمه مي كنيم و در وبلاگ يا سايت قرار ميدهيم، حتما بايد منبع را كه همان سايت خارجي است را بنويسي يا لزومي ندارد؟

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..بستگی به نوع ومحتوای اون مطلب دارد بنابراین اگر اون مطلب دارای ارزش معنوی باشد حتما باید نام‌صاحب اثر ذکر شود