مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور شناسنامه

با سلام. مادر خانمم 70 سالش هست. چون قبلا عشایر کوچ نشین بودند متأسفانه نه پدر و مادرش و نه همسرش ک همگی به رحمت خدا رفته اند، تقاضای شناسنامه برای مادر خانومم نکرده بودند. علی رغم این که پدر و مادر و همسرش شناسنامه داشته اند و جالب این که یکی از برادرانش به نام ... تنها شهید ... اقلید می باشد. الان دو سال تمام است ک سه جلسه دادگاه شعبه 14 حقوقی شیراز (دادگاه اطلسی) همراه با سه نفر شهود و 4 جلسه به دادگستري محترم اقلید همراه با سه شهود متفاوت نسبت به شهود شیراز با همه سختی ها و مفروطه و مسن بودن مادر خانومم، طبق تعیین وقت به موقع در جلسه دادگاه حاضر شدیم اما تاکنون هیچ نتیجه قطعی نگرفتیم. آیا واقعا صدور شناسنامه برای یک شخص ایرانی الاصل که عشایر بوده و هيچ کسی جهت گرفتن شناسنامه اقدامی نکرده و خواهان ... فرطوطه و پیر و علیل میباشند و داماد نامبرده برای رضای خدا اقدام به این کار نزد دادگاه محترم و قانون نموده است، بعد از دو سال همچنان باید سرگردان باشد برای اخذ شناسنامه ای ک هویت داشته باشد، آن هم با این هزینه های گران و سرسام آور که سرپرستی هم ندارد. ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام دوست عزیز
صدور شناسنامه توسط قانون روال و مراحلی دارد و ربطی به فرتوت بودن و وضعیت مالی ندارد و باید روال اداری طی و برای دادگاه احراز شودکه این انسان ایرانی الاصل، ساکن ایران و دارای شرایط میباشد .